På Melissas Bondegård arbejder alle ansatte hver dag efter bondegårdens værdigrundlag, som sikrer at børnene i bondegården trives, og forældrene trygt kan aflevere deres børn hver dag.

Her kan du møde Bondegårdens Ildsjæle

Melissa

Grundlægger af Melissas Bondegård og uddannet Steiner Pædagog. Er stærk rollemodel for dine børn, fantastisk storyteller, og sørger for dagsrytmen.

Kim

Kim er uddannet kok og lærer og gift med Melissa, hvilket gør ham til en integreret del af Melissas bondegård. Kim har tid, ro og overblik, både når det gælder det enkelte barn men også hele gruppen.

Ejvind

Ejvind er uddannet pædagog, og brænder for at komme på opdagelse i naturen, og opleve de forskellige årstider. Det er vigtigt for mig, at være nærværende i relationen til det enkelte barn, og derved skabe tillid og tryghed, til at udforske livet.

Johan

Johan er uddannet børnehavepædagog og flexjobber, og har tilegnet sig en stor viden om naturen, som han bruger kreativt til at udfordre børnene, til at inddrage og bruge naturen i deres lege.

Karin

Karin er uddannet pædagogisk assistent, og brænder for anerkendelse pædagogik, udeliv og arbejdet med den tætte relation, der er imellem personalet, børn og deres forældre.

Jonna

Jonna har en solid og bred vifte af kompetencer inden for pædagogik og børns velfærd og trivsel. Jonna er målrettet omkring at hver dag bliver fyldt med glæde, nysgerrighed og anerkendelse, og bruger bl.a. musik og sang til at skabe glæde og samhørighed.

Randiphine

Randiphine er pædagog medhjælper, og brænder for at inddrage børn i jord-til-bord filosofien, hvor hun går foran og styrer med god hånd bondegårdens frugt og grønsagshave.

Ellen

Med sine mange års erfaring inden for dagplejelivet, har Ellen stor viden og kompetence inden for børns trivsel. Hendes kærlighed for udeliv, skaber samhørighed og tryghed for børnene.

Tove

Tove laver god, sund og lækker mad – gerne råvare fra lokale producenter og egne producerede grønsager og frugt.

Emma

Efter at have færdiggjort HHX i Silkeborg, valgte Emma at tage på eventyr, og flyttede til Tyskland for at arbejde i et år. Nu hvor hun er hjemvendt til Danmark, glæder vi os til at kunne udnytte hendes alsidige kreative evner her i Melissas Bondegård.

Anne Marie

Anne Marie er uddannet cand. mag. i musik- og religionsvidenskab, og vil på Bondegården kunne bidrage med sin store passion inden for udeliv, sang og musik.

Joan

Vi er så heldige, at Joan som i det daglige arbejder som fængselsbetjent, har sagt ja til at være tilkaldevikar her på Bondegården.

Mie

Mie, en legende og kendt af hele Brædstrup, har sagt ja til at bruge sin enorme erfaring indenfor børnepasning, som tilkaldevikar her på Bondegården.